AXBOROT KOMMUNIKATSIYA TEXNOLOGIYA DARSLARIDAN FOYDALANISHNING TURLARI - xamidovag (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Anotatsiya: Maqolada maktabgacha ta’lim muassasalarida AKTdan foydalanish turlari keltirilgan. Ushbu maqola maktabgacha ta’lim muassasasidagi bolalarni maktabga tayyorlash uchun ularni jalb qilish uchun maktabgacha ta’lim tashkiloti va AKT o’rtasidagi munosabatlarga bag’ishlangan. AKT bilan ishlash shakllarining xilma-xilligi haqida tushuncha keltirilgan.