TA’LIM-TARBIYA JARAYONIDA BO’LAJAK TARBIYACHILARDA VALEOLOGIK FIKRLASH LAYOQATINI TARBIYALASH - xamidovag (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Annotatsiya Sog`lom turmush madaniyati mazmunida ijtimoiy, tibbiy, psixologik va pedagogik jihatlarning bir butun, yaxlitlikda namoyon bo`lishi ana shu murakkablikni asoslovchi dalildir. Oliy o`quv yurtlari o`qituvchilari tomonidan bu borada olib boriladigan faoliyat bir tomonlama xususiyat kacb etishi shubhasiz.