MAKTABGACHA TA’LIMDA MUASSALARIDA INGLIZ TILI - Usmonova, Umida (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Shiddat bilan o’zgaryotgan dunyo hozirda o’z ona tilidan tashqari yana bir necha tillarni bilishni taqazo qilmoqda . Hozirgi maqola maktabgacha ta’lim tizimida yangicha yondashuv asosida noananaviy darslarni tashkil etish ,xsusan ingliz tilini bolalikni ilk yoshlaridan o’qitishni muhmligi va dars jarayonlarini turli o’yinlar orqali til ko’nikmalarini osson o’zlashtirish hamda yanada samarali usullar yuzasidan fikirlar yoritilgan