MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTINING DAVLAT O’QUV DASTURIDAGI BOLALAR JISMONIY RIVOJLANISH TALABLARINI BAJARISH METODLARI. - Hamrayeva, Aziza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada Maktabgacha ta’lim tashkilotining davlat o’quv dasturidagi bolalar jismoniy rivojlanish talablarini bajarishda metodlari haqida fikr yuritilgan.