PEDAGOGIK INNOVATSIYALARNI TA’LIM TIZIMIGA JORIY ETISH MASALALARI. - Maxfuza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
: Ta’lim jarayonida pedagogik innovatsiyalarni qo’llash, pedagogik yangilikning xususiyatlari, innovatsion pedagogik tushunchalarning ta’limga joriy etilishi kabi fikrlar bayon etilgan.