TA‘LIM SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR FOYDALANISH MEXANIZMI - xamidovag (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Annotatsiya Pedagogik texnologiyalar masalalari, muammolarini o‘rganayotgan o‘qituvchilar, ilmiy-tadqiqotchilar, amaliyotchilarning fikricha, pedogogik texnologiya bu faqat axborot texnologiyasi bilan bog‘liq, hamda o‘qitish jarayonida qo‘llanishi zarur bo‘lgan TSO, kompyuter, masofali o‘qish yoki turli xil texnikalardan foydalanish deb belgilanadi.