Barkamol avlod ta`lim – tarbiyasida Innovatsion omillarning o’rni - Xasanova, Gulnoza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada Barkamol avlod ta`lim – tarbiyasida innovatsion omillarning o’rni ta`lim muassasalarning o`quv- tarbiyaviy jarayonida zamonaviy o`qitish usllari – interfaol uslublar, innovatsion texnologiyalarning o`rni va ahamiyati, pedagogik texnologiya va ularning ta`limda qo`llanishiga oid bilimlar, o`quvchilarni bilimli va yetuk malakaga ega bo`lishlarini ta`minlash haqida ma’lumotlar berilgan.