MATEMATIKA DARSLARIDA DIDAKTIK O’YINLARDAN FOYDALANISHNING AFZALLIKLARI - Berkinova, Charos (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Qiziqishni rivojlantirishning eng samarali vositalaridan biri - didaktik o’yindir. Usbu maqolada matematika darslarida didaktik o’yinlardan foydalanishning mazmuni va uning afzalliklari xaqida so’z borgan