OILADA BOLALARGA MILLIY TARBIYA BERISHDA SHARQ MUTAFAKKIRLARINING QARASHLARI. - Xasanova, Gulnoza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oilada bolalarga milliy tarbiya berishda sharq mutafakkirlarining qarashlari xaqida so’z borgan.