MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA DUNYOQARASH VA XATTI-HARAKATLARINING O’YIN FAOLIYATI ORQALI RIVOJLANISHI - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda o’yinning yetakchi turlari.Rolli o’yinlarning bolalarda xatti-harakatlarining o’yin orqali aks ettirilishi va jamoaviy o’yinlar yoritilgan.Bunda o’yinlarning maktabgacha yoshdagi bolalar hayotida muhimligi o’z isbotini topgan.