Maktabgacha ta’lim tarbiya: kecha va bugun misolida - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Maqolada maktabgacha ta’lim muassasalari kecha va bugun qay ahvoldaligi keltirib o‘tilgan. Aynan bugungi kunda maktabgacha ta’limga berilayotgan kuchli e’tibor va qo‘yiladigan talablar. Tarbiyachilar tomonidan olib borilishi kerak bo‘lgan didaktik o‘yinlardan samarali foydalanish bo‘yicha tavsiyalar ham keltirilgan.