МАҲАЛЛА, ОИЛА ВА МАКТАБГАЧА ТАЪЛИМ ТАШКИЛОТИ ҲАМКОРЛИГИНИНГ АҲАМИЯТИ - Buronova, Shaxnoza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ушбу мақолада жамият тараққиётида оила, маҳалла, мактабгача таълим ташкилоти ҳамкорликда бола таълим - тарбиясини узвийлигини таъминлашнинг ўрни ва беқиёслиги ҳақида фикрлар билдирилди .