O‘QUVCHILARDA KITOB O‘QISHGA QIZIQISHNI RIVOJLANTIRISHNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Usmonova, Munira (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada maktab o‘quvchilarini kitob mutoalaga qiziqtirish, kitob orqali ilkmiy salohiyatni oshirish davlatimiz siyosatining ustivor vazifalaridan biri ekanligi, yoshlarning kitob o‘qishga pedagogik-psixologik bilim, ko‘nikma, malakalar masalalari borasida so‘z yuritilgan.