PEDАGOGNING KASBIY KOMPETENTLIGINI SHAKLLANTIRISHNING BA’ZI MASALALARI - Kamolova, Shirin; Majidova, To‘lg‘anoy (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Maqolada tа’lim imkoniyаtlаrdаn foydаlаnib yosh mutaxassislarinig pedаgogik–psixаlogik kompetensiyаsini o‘rganish, kompetenlik kаsbiy-pedаgogik fаoliyаtni tаshkil etishgа tаyyorlаnish hamda pedаgogning kasbiy kompetentligini shakllantirishning mazmun mohiyati yoritilgan.