AUTIZM TASHXISLI BOLALAR BILAN MULOQOT O‘RNATISH - Axrorova, Sevinch (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada autizm tashxisli bolalar bilan muloqot qilishni o‘rganish strategiyalari, 5 asosiy ko‘rinishlari yoritilib berilgan. Ular quyidagilarni o‘z ichiga oladi: 1)ko‘rish; 2)eshitish; 3)his etish; 4)hid bilish; 5)ta’m bilish.