BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA KREATIV FIKRLASH KO‘NIKMALARINI SHAKLLANTIRISH - Choriyev, Hamid (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining kreativ fikrlash qobilyatlarini aniqlash va kreativ fikrlash motivatsiyalarini rivojlantirishning o‘ziga xos usullari haqida fikr yuritilgan.Maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilaridagi kreativ qobiliyatlarni rivojlantirish maqsadida foydalanish lozim o‘qituvchi vazifalari haqidagi kerakli ma’lumotlar va manbalar keltirib o‘tilgan.