SHAXSDA QOBILYATLAR RIVOJLANISHINING INDIVIDUAL PSIXALOGIK XUSUSIYATLARI - Yo‘ldoshyev, Sardorbek; Otaqulova, Sarvinoz (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Shaxsning barcha individual xususiyatlari faoliyat jarayonida namayon bo‘ladi. Hozirgi vaqtda yoshlarda ijodiy (ijodkorlik) inson faoliyatining turli sohalarida yangi g‘oyalarni yaratishga qodirdir. Qobilyat va qiziqish shaxsning asosiy individual xususiyatidir.Maqolada qobiliyat va uning individual psixologik xususiyatlari xususida so‘z boradi.