TA’LIM TIZIMINING STRATEGIK RIVOJLANISHIDA INNOVATSIYALARNING AHAMIYATI - Alibekov, Davron; Abduraqibova, Dinora (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada ta’lim tizimida innovatsion yondashuv innovatsion faoliyat, innovatsion salohiyat, innovatsion infrastruktura, va modernizatsiyasiga asoslangan strategik ahamiyatining nazariy jihatlari haqida so‘z yuritiladi.