PSIXOLOGIYADA QO’RQUV MUAMMOSINING ILMIY TADQIQ ETILISHI - Qodirova, Malikaxon; Nasimov, Doston (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Maqolada qo’rquv, qo’rquvning olimlar tomonidan tahlil qilinishi, qo’rquvni keltirib chiqaruvchi holatlar, fobiya, fobiya turlari, fobiyaning inson nerv tizimiga ta’siri masalalari hamda ota-onalar, o’qituvchilar, psixologlar uchun muhim tavsiyalar keltirilgan.