«MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA TAFAKKUR JARAYONLARINI RIVOJLANISHTIRISHNING PSIXOLOGIK OMILLARI» - Xasanova, Iroda (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar tafakkurini rivojlantirishda multimediya texnologiyalari haqida mulohazalar yuritilgan.