KIBERHUJUMLARDAN HIMOYALASHNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Yuldashev, Sheryigit (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Axborotlashgan jamiyatda kiberhujumlar, kriminal harakatlardan himoyalanish davr talabi hisoblanadi. Bunday holatlarni oldini olish maqsadida juda ko‘p ishlar amalga oshirilmoqda.Ushbu maqolada kiberhujumlardan himoya qilishning psixologik xususiyatlari ochib berishga harakat qilingan.