ОИЛАДАГИ ПСИХОЛОГИК МУХИТНИНГ БОЛА ШАХСИ ШАКЛЛАНИШИГА ТАЪСИРИ - Isroilova, Farida (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Мақолада ота-оналар ва болалар ўртасидаги муносабатларни тўғри йўлга қўйиш, оилавий муносабатларда соғлом муҳитнинг юзага келишига болалар тарбиясининг тўғри олиб борилиши, болаларда ижобий фазилатларнинг ва индивидуал-психологик хусусиятларнинг шаклланишига катта таъсир кўрсатадиган омиллар ҳақида сўз юритилган.