NUTQ NUQSONIGA EGA BOLALAR RIVOJLANISHIDA LOGOPEDIK O'YINNING AHAMIYATI. - Islomova, Ozoda (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqolada bolalardagi nutq nuqsonlarni logopedik o'yin orqali bartraf etish usullari haqida so'z yuritiladi. Nutq nuqsoniga ega bolalarning ta'limiy, tarbiyaviy, korrеksion rivojlanishini logopedik o'yin orqali bartarf etish usullari haqida so`z yuritiladi.