INSON SHAXSINING RIVOJLANISHIDA MA’NAVIY-MA’RIFIY ISHLARNING O‘RNI - Alimova, Qunduz (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqolada inson shaxsini rivojlanishida ma’naviy-ma’rifiy ishlarning ahamiyati haqida kerakli ma’lumotlar berilgan. Bundan tashqari ma’naviy-ma’rifiy ishlar darsdan va darsdan tashqari bo’lgan holatlarda tizimli tarzda olib borilishi haqida fikrlar keltirilgan