TA’LIM MUASSASALARI RAHBARLARINING MA’NAVIY QIYOFASI, MADANIYATI VA UNGA QO’YILGAN TALABLAR - Axmedova, Shoxida (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqolada ta’lim muassasalari rahbarlarining ma’naviy qiyofasi, madaniyati va unga qo’yilgan talablarning mazmun mohiyati keltirilgan.