PEDAGOGIK NAZORATNING TA’LIMIY FUNKSIYALARI - Sattorova, Sevinch (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ushbu maqolada pedagogika va nazorat qilish haqida umumiy so’z yuritilgan. Pedagogikaning ahamiyati qay darajada ekanligini aniqlab olishimiz mumkin.