Alisher Navoiyning ‘’Mahbub ul qulub’’ asarida pedagogik qarashlar. - Maxamatova, Feruza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Mazkur maqolada buyuk bobokolonimiz Alisher Navoiyning “Mahbub ul qulub”asari, uning o’qituvchi faoliyatiga bergan ta’rifi, ma’rifat haqidagi fikrlari, pedagogik qarashlari, maqollar va ulardan yoshlar tarbiyasida qanday foydalanish haqidagi fikr va mulohazalar keltirilgan.