YOSH KADRLARDA YETAKCHILIK VA BOSHQARUVCHILIK KO’NIKMALARINI SHAKLLANTIRISH: MUAMMO VA YECHIMLAR - Usmonov, Azamat (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Mazkur maqolada yosh kadrlarda boshqaruvchilik, liderlik va yetakchilik ko‘nikmalarini shakllantirishda axloqiy tamoyillarning ustuvorligiga erishish va yosh rahbar kadrlarning boshqaruv salohiyatini yuksaltirish ko‘zda tutilgan.