O’ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA IMKONIYATI CHEKLANGAN BOLALARGA INKLYUZIV TA’LIM TIZIMINING JORIY ETILISH MASALALARI - Muzaffarova, Xayitgul (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Maqolada inklyuziv ta'limning asosiy maqsadi jamiyatda sog'lom shaxslararo munosabatlarni, O‘zbekistonda umumta'lim maktablarida inklyuziv ta'lim joriy etish rejasini amalga oshirishida uchrayotgan muammolar haqida fikr-mulohazalar yuritilgan.