TALABALAR TURAR JOY MUAMMOLARI VA UNING YECHIMLARI. - Alimova, Qunduz (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ushbu maqlada talabalar turar joyi muammolari va Vazirlar Mahkamasining turar joy muammosiga oid chiqargan qarorining mazmun mohiyati aks etgan.