АБДУЛЛА АВЛОНИЙ ШЕЪРИЯТИДА МАЪРИФАТПАРВАРЛИК ҒОЯЛАРИНИНГ ПОЭТИК ТАЛҚИНИ - Pardayeva, Komila (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ушбу мақолада Абдулла Авлоний шеърият орқали маърифатпарварлик ғояларини илгари суради