АҚЛИЙ ИМКОНИЯТИ ЧЕКЛАНГАН ЎҚУВЧИЛАРНИ ПРЕДМЕТЛАРНИ ЎРГАНИШДАГИ АМАЛИЙ ФАОЛИЯТИ - Nazarqosimov, Qarshiboy (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Мақолада муаллиф томонидан ақлий имконияти чекланган ўқувчиларни билиш фаолиятидаги ўзига хос хусусиятларидан келиб чиқиб , фикрлашини тарқоқлиги, предметларни белгилари асосида таҳлил қилишда мукаммалликни етишмаслиги ва уларни ўрганишда амалий фаолиятларидаги муаммолари юзасидан фикрлар ёритилган.