BO’LAJAK O’QITUVCHILARNING KASBIY KOMPETENTLIGINI SHAKLLANTIRISH MASALALARI. - Maxamatova, Feruza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Mazkur maqolada bo’lajak o’qituvchilarning kasbiy mahoratini va kompetensiyalarini oshirishda e’tibor qaratilishi lozim bo‘lgan jihatlar tahlil qilingan. Ularning ma’naviy savodxonligini oshirishning kechiktirib bo‘lmaydigan chora-tadbirlarini ishlab chiqish hamda amaliyotga tatbiq etish bo‘yicha tavsiyalar shakllantirilgan.