Бошланғич таълимга компьютер технологияларини тадбиқ этиш - Hamzayev, Xaqnazar (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ушбу мақолада бошланғич таълимга компьютер технологияларини тадбиқ этиш йўллари ҳақида кенг ёритиб берилган