MAKTAB YOSHIDAGI O’QUVCHILARGA BUNYODKORLIK G’OYALARINI SINGDIRISHDA AXBOROTLASHGAN TA’LIMNING AHAMIYATI - O'ralov, Anvar (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ushbu maqolada maktab yoshidagi o’quvchilarda bunyodkorlik g’oyalarini singdirishda axborotlashgan ta’limning ahamiyati haqida fikrlar bildirilgan bundan tashqari yoshlarni mustaqqil fikrlaydigan, keng dunyo qarashli, ezgu g’oyalarga asoslangan, intellectual salohiyatga ega bo’lgan barkamol yoshlarga tarbiya berish haqidagi fikrlar bildirilgan