HARBIY XIZMATCHILARNING OILASINI IJTIMOIY – PSIXOLOGIK VA PEDAGOGIK MOSLASHUVIDA MUOMILA VA UNING ROLI - Rejametova, Iroda (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2025)
Shu bu maqalada keltirilgan ma’lumotlar asosan harbiy xizmatchilarni oila va moslashuv, muomila jarayoniga asosiy e’tiborni qaratilgan. Maqolada keltirigan ma’lumotlar ochi va mazmunli ko‘rinishda aks ettirilgan va keltirilgan manbalar ijtimoiy – psixologik va pedagogik omillarni o‘z ichiga qamrab olgan.