TALABALARDA UCHRAYDIGAN STRESSlLI HOLATLAR VA ULARNI BARTARAF ETISH OMILLARI - Баратуллаева, Дилноза; Ergasheva, Dilbar (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada talabalarda uchraydigan o‘quv jaraoyoni bilan bog’liq stresli vaziyatlar va ularni bartaraf etish omillari xususida fikrlar yuritilgan.