QOBILIYATLAR PSIXODIAGNOSTIKASI. MATEMATIK STATISTIK METODLAR ORQALI TADQIQOT NATIJALARINING TAHLILI - Normuminov, Shavkat (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada o`quvchilarning qobiliyatlarini aniqlash maqsadida Termiz ixtisoslashtirlgan san`at maktabida olib borilgan “Intellekt tiplari” anketasi (G.Gardner) metodikasi natijalarini zamonaviy kompyuter dasturlari (SPSS) da matematik tahlil natijalari bo`yicha ma`lumotlar berilgan.