MEHRIBONLIK UYI BOLALARINING PSIXOLOGIK VA AXLOQIY RIVOJLANISHI - Rahmanqulov, Shuhrat (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada mehribonlik uyida tarbiyalanayotgan bolalarning ijtimiiy-psixologik holati, hamda emotsional holati haqida ma’lumotlar berilgan.