МАКТАБГАЧА ЁШДАГИ БОЛАЛАР НУТҚИНИ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ ПЕДАГОГИК-ПСИХОЛОГИК ИМКОНИЯТЛАРИ - Axmedova, Nasiba (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ушбу мақолада мактабгача ёшдаги болаларда нутқини ривожлантиришда педагогик ва психологик чоралар ҳақида фикр юритилган.