“MEN” KONSEPSIYASIGAYONDASHUVLARNING O‘ZIGA XOSLIGI - Odiljonova, Xolbuvi (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada “Men” konsepsiyasini shakllanishi hamda uning shakllanishiga sabab bo‘luvchi omillar haqida olimlarning qarashlari bayon etilgan.