O‘QUVCHILARDA VALEOLOGIK TAFAKKURNI O‘STIRISHNING NAZARIY ASOSLARI - Odiljonova, Xolbuvi (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada tafakkurning sharq mutafakkirlari, o‘zbek va xorij olimlari tomonidan o‘rganilganlik holati ochib berilgan. Inson tafakkurini o‘rganish bo‘yicha olimlarning o‘tkazgan turli tadqiqot xulosalari hamda tafakkurga bergan ta’riflari keltirilgan