ЎҚУВЧИЛАРДА ТАФАККУРНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА БАДИИЙ АСАРЛАРНИНГ ЎРНИ - Atamurodova, Roxila (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Мақола ўқувчиларнинг тафаккурини ривожлантиришда бадиий асарлар орқали табиатга бўлган муносабати кўрсатилган. Ўқувчиларда бадиий асарлар орқали инсоний туйғуларни шакллаштириш ва такомиллаштириш инобатга олиншини назарда тутади.