БЎЛАЖАК ЎҚИТУВЧИЛАРНИНГ МАЪНАВИЙ ТАРБИЯСИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ -ПЕДАГОГИК МУАММО СИФАТИДА - Кушвактов, Неъмат (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ушбу мақолада бўлажак ўқитувчиларнинг маънавий тарбиясини шакллантириш масаласи ёритилган.