O‘QUVCHILARNI SAMARALI MULOQOT MADANIYATINI SHAKLLANTIRISH TEXNIKASI - Kamolova, Shirin (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Maqolada o‘quvchi shaxsining jamiyatda tutgan o‘rni, muloqotga kirisha olish qobiliyati, o‘quvchilarni samarali muloqot madaniyatini shakllantirish texnikasi muammosi atpoflicha o‘rganilgan.