О‘QUVCHILAR KREATIVLIK XUSUSIYATLARINI TESTLARDAN FOYDALANISH ASOSIDA RIVOJLANTIRISH - To‘raqulova, Iroda (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada shaxs intellektini rivojlantirish, unda tanqidiy, ijodiy va kreativ fikrlash qobiliyatini shakllantirish, o‘quvchilar kreativlik xususiyatlarini testlardan foydalanish asosida rivojlantirish masalalari o‘rganilgan.