BOSHLANG’ICH MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARDA ALOQA KO’NIKMALARINI RIVOJLANTIRISH SHAKLLARI VA USULLARI - Fayziyeva, nodira (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqola maktab yoshidagi bolalarning muloqotini o’rganishga bag’ishlangan. Unda oila, jamoa ta’sirida bola shaxsining rivojlanish xususiyatlari ko’rsatilgan. Maqolada o’quvchilarning bilim faolligini rivojlantirishva natijada tabiatdagi va umuman hayotdagi aloqalarni muvaffaqiyatli bo’lishi uchun muloqotning muhimligini isbotlaydi.