ТАЖОВУЗКОРЛИК-ЎСМИРЛАРДА ЗАМОНАВИЙ ПСИХОЛОГИК МУАММО СИФАТИДА - Arakulov, Gayrat (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ушбу мақолада ўсмирларда тажовузкорликнинг замонавий психологик муаммо сифатида баҳоланишига оид илмий таҳлиллар келтириб ўтилган.