ПСИХОЛОГИЯ ДАРСЛАРИДА ФАОЛ ЎҚИТИШНИНГ ДИДАКТИК ИМКОНИЯТЛАРИ - Isroilova, Farida (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Мақолада психология фани тегишли назарий ва амалий билимларни пухта эгаллашига имконият яратилиши, таълим – тарбия соҳасининг ислоҳ қилиниши педагогика – психология фанини ривожлантириш учун қулай имкониятлар яратиб берилиши ҳақида сўз юритилган.