MAKTABLARDA OʻQITISH TIZIMINING TAʼLIM OLUVCHILAR YOSHI BILAN BOGʻLIQLIGI - Axmedova, Shoxida (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqolada koʻproq oʻquvchilar bilim olishining yosh va psixologik xususiyatlari bilan bogʻliq jihatlari keltirib oʻtilgan, shaxsga nisbatan yondashuv haqida keng yoritilgan.